ON ZNA SVE ŠTO SE DOGODILO IZMEĐU ANĐELE I CARA PRE ZADRUGE 6: Bruno otkrio Filipove tajne planove sa Đuričićevom, sprema Maji i Zvezdanu opasnu kontru!

Autor:

Zadruga

22.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car uvek ima keca u rukavu, njegov najbolji prijatelj upućen je u sve!

ON ZNA SVE ŠTO SE DOGODILO IZMEĐU ANĐELE I CARA PRE ZADRUGE 6: Bruno otkrio Filipove tajne planove sa Đuričićevom, sprema Maji i Zvezdanu opasnu kontru!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Filip Car i Anđela Đuričić

Nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić se gotovo uselila u rehab, gde trenutno boravi Filip Car sa Aleksandrom Nikolić. Anđela je non-stop sa njima, što je Aleksandri počelo da smeta, pa joj je i skrenula pažnju na to.

Da podsetimo, Filip i Anđela su bili povezivani i pre Zadruge 6, pa nas je interesovalo da li postoji šansa da konačno pređu granicu prijateljstva. Povodom toga, kontaktirali smo Filipovog najboljeg prijatelja, Bruna Uremovića, koji je za Republiku otkrio kako stoje stvari i koje su sada Careve namere:

Republika

Foto: instagram.com/brunouremovic

 

- Bili su prijatelji, ne znam da su ikada bili povezani na drugačiji način. On joj može dati prijateljski savet i sigurno će paziti na nju, koliko ja znam, to je to - prokomentarisao je Bruno.

Ipak, znamo da je Car inadžija i veoma osvetoljubiv, pa nije isključeno da će spojiti lepo i korisno, pa preko Anđele udariti kontru Zvezdanu i Maji Marinković.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.04.2023 13:39

Svako sa svakom je krajnji ishod.