DALILA DRAGOJEVIĆ SE VRATILA BIVŠEM? Starleta ga neprestano zivka na telefon kad je sa Viktorijom Mitrović u separeu!

Autor:

Zadruga

13.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević, prenose domaći mediji, se vratila bivšem dečku, Luki Nikoliću!

DALILA DRAGOJEVIĆ SE VRATILA BIVŠEM? Starleta ga neprestano zivka na telefon kad je sa Viktorijom Mitrović u separeu!

Foto: Printskrin: TV Pink, Instagram

Bivša zadrugarka i drugoplasirana rijaliti učesnica ,,Zadruge 5" Dalila Dragojević je započela vezu s Lukom Nikolićem nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, o kojem kruže priče da je slab na zadrugarke.

Tada su se pojavile spekulacije da im u ljubavi ne cvetaju ruže, a potom je usledio brutalan raskid i prepucavanje po mrežama.

Foto: instagram

Luka Nikolić i Dalila Dragojević

 

Međutim, kako saznajemo, bivša zadrugarka, koja je prevarila još uvek zvaničnog supruga Dejana Dragojevića pred milionskim auditorijumom, slaba je na Luku, s kojim i dalje održava prisan odnos. Ali tajno.

- Dalila i Luka se jesu rastali na neko vreme. Oboje su sličnih karaktera, zato su često i imali trzavice. Oni su prekinuli svaki kontakt, ali je Luka ubrzo pozvao bivšu devojku u znak pomirenja i od tada se neprestano čuju, ali i viđaju. Trude se na sve načine da ne budu uhvaćeni. Oni nisu ozvaničili vezu, te se njihov odnos vodi kao neobavezno druženje. Zbog toga Nikolić koristi priliku i za druženje sa drugim devojkama, a Dalila ga tad namerno neprestano zove. Kako li će se dalje odvijati njihov odnos, samo oni znaju - ispričao je izvor za Kurir.

Foto: Instagram.com printscreen

Luka Nikolić i Dalila Dragojević

 

Podsetimo, na Lukin spisak starleti s kojima se viđao nedavno se upisala i Viktorija Viki Mitrović. Da je zaista buknulo između njih, potvrdila je i fotografije koje smo već objavljivali, na kojima su njih dvoje prisni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading