"BERMUDSKI TROUGAO JE ČISTA BLAMAŽA" Dejan Dragojević nikad suroviji o Anđeli i Zvezdanu, pa najavio RAZVOD od Dalile i VENČANJE na Dan zaljubljenih!

Autor:

Zadruga

12.02.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je da se 14. februara razvodi od Dalile Dragojević i ženi sa novom devojom, Jovanom.

"BERMUDSKI TROUGAO JE ČISTA BLAMAŽA" Dejan Dragojević nikad suroviji o Anđeli i Zvezdanu, pa najavio RAZVOD od Dalile i VENČANJE na Dan zaljubljenih!

Foto: printscreen/RTV Pink

Iako više nije učesnik rijalitija, pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević, često govori na temu aktuelnih dešavanja na imanju u Šimanovicma, a ovog puta dotakao se i svog razvoda sa bivšom partnerkom Dalilom Dragojević, kao i ljubavnog trougla u Beloj kući, ali i da planira da sa novom devojkom stane pred matičara.

- Ne volim da pričam o njoj mnogo. Neću da je hvalim. Ovaj put ću da pustim samo za sebe. Radi, kulturna je, dobra je i fina, vaspitana, ima radni staž i knjižicu. Ja se 14. februara razvodim, David me vozi. Čekam na taj razvod, ide javno sve. Okačeno je i ko hoće neka ide na oglasnu tablu u Rumi i neka vidi. Čim se razvedem, 14. idem da oženim devojku, zakazali smo u opštini već sve odmah istog dana - kaže Dejan.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Dejan i Dalila Dragojević razvod

Dragojević je potom prokomentarisao ljubavni odnos Filipa Cara i svoje bivše devojke Aleksandre Nikolić.

- Ja mogu samo o Caru, o njoj ne... Njihovi postupci govore samo o njima. U suštini sam slutio sve. Ko je pratio rijaliti, zna da sam imao rasprave, imala je neke svađe s njim i neka dobacivanja. Imali su ljude svakakve prognoze, ali eto - istakao je Dejan, pa se osvrnuo i na Zvezdana Slavnića i njegov odnos sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić:

Republika

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić zbog Filipa Cara Zadruga 6

- Što se tiče tog Bermudskog trougla, čista blamaža. Anđela to što nije pokazala u "petici" nadoknadila je sada, pošteno se pokazala. Zvezdan je ostao zaleđen u vremenu. Stariji lik koji je izašao iz zatvora, koji je godinama živeo pod medijskom slikom svog oca, trebaju mu pare očigledno - rekao je Dejan u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Bata

12.02.2023 22:36

On ne poznaje pravo. Rešenje o razvodu nije pravosnažno odmah. I on sam je kazao da će rešenje biti istaknuto na oglasnu tablu u sudu. A tek posle odredjenog roka (verovatno 15 dana) postaće pravosnažno.

JaPaJa

13.02.2023 08:36

I ovaj brak sklapa bez dobrog upoznavanja i na brzinu. Kao i prethodni.

Dušan

13.02.2023 08:42

Ko se ženi na brzinu, taj se kaje natenane.