OTKRIVENO! Ovo je nova devojka Dejana Dragojevića: Jovana ima 23 godine, a radi za poznatog SKANDAL MAJSTORA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.01.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i njegova izabranica Jovana dugo su krili vezu, međutim, sve se razotkrilo.

OTKRIVENO! Ovo je nova devojka Dejana Dragojevića: Jovana ima 23 godine, a radi za poznatog SKANDAL MAJSTORA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević

Bivši zadrugar Dejan Dragojević već mesec dana uživa u ljubavi sa zgodnom crnkom, nakon što je javno raskinuo sa Aleksandrom NikolićDejan je najpre krio devojku sa kojom je u vezi od znatiželjnih očiju javnosti, te je na društvenoj mreži Instagram objavljivao samo fotografije na kojoj se vidi njena kosa. Međutim, za doček srpske Nove godine pojavio se sa misterioznom izabranicom u jednom prestoničkom klubu, gde su se sve vreme grlili i ljubili.

Iako Dragojević i dalje krije njen identitet, kako piše Blic, radi se o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara. Lepša polovina pobednika "Zadruge 5" nema mnogo pratilaca na Instagramu, međutim, i te kako objavljuje aktraktivne fotografije.

Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić. I sam Dragojević je otkrio nove detalje veze sa zgodnom crnkom, te istakao da ovako nešto nije doživeo.

Planiram da se oženim! Biće da to pričam svake godine, ali ovo sad kad se oženim... Ma, to je to! To je završena stvar... Sve je sudbinski! Devojka je van ove priče, nije nešto specijalno na internetu i po društvenim mrežama, van medija, skroz normalna devojka, a sve je bila slučajnost. Zaljubio sam se baš, kad bih rekao da nisam, slagao bih, tako da što se tiče toga, ja sam skroz zauzet - otkrio je Dragojević nedavno za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Dejan Dragojević sa novom devojkom u provodu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading