HOROR SCENA U ZADRUZI! Miljan potegao NOŽ na Marka MMA, obezbeđenje jedva sprečilo KRVOPROLIĆE! Da se naježiš! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević je potpuno izgubio kontrolu u svađi sa Markom Smiljićem, pa sve vreme mlatarao hladnim oružjem.

HOROR SCENA U ZADRUZI! Miljan potegao NOŽ na Marka MMA, obezbeđenje jedva sprečilo KRVOPROLIĆE! Da se naježiš! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana u "Zadruzi" došlo je do više fizičkih sukoba, međutim, onaj između Miljana Vračevića i Marka Smiljića postao je glavna tema domaćih medija. Naime, detalj koji je svima promakao tokom njihove žustre rasprave jeste nož, koji je Vračević potregao na mladog MMA borca.

Kako su kamere zabeležile ovaj jezivi trenutak, na društvenim mrežama se brzo pojavio sporni snimak, koji je, malo je reći, ostavio javnost u šoku. Na svu sreću, obezbeđenje je bilo prisutno sve vreme, pa su uspeli da spreče dalji fizički okršaj i potencijalni fatalni ishod.

 

 

Miljan je momentalno izveden napolje iz paba, gde se tuča desila, a nema sumnje da će biti oštro sankcionisan, budući da je svaki oblik nasilja kršenje jednog od glavnih pravila življenja u Beloj kući.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading