DALILA DRAGOJEVIĆ BILA TRUDNA SA CAREM, PA POBACILA: Isplivao snimak iz Filipovog telefona! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je navodno imala spontani pobačaj zbog Filipa Cara.

DALILA DRAGOJEVIĆ BILA TRUDNA SA CAREM, PA POBACILA: Isplivao snimak iz Filipovog telefona! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Bivša zadrugarka i najpoznatija preljubnica iz rijalitija Dalila Dragojević ostala je navodno trudna sa Filipom Carem, nakon čega je imala spontani pobačaj, jer ju je on ostavio. 

Na Instagram profilu jedne stranice, koja se inače bavi raskrinkavanjem zadrugara, našao se snimak audio poruke Filipa Cara, u kom on potvrđuje da je Dalila navodno bila trudna i imala spontani pobačaj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- U tim grupama, sa tim babama, jedna žena mi šalje sve, plače, ne jede, da ovo, da ono, ne znam kad stigne plakati, biti u k*rcu, kad se j*be na sve strane. Pa izmislila da je bila trudna sa mnom, 17 dana kada sam je ostavio - priča Car u glasovnoj poruci, koja se našla na jednoj stranici, što možete poslušati OVDE.

Podsetimo, Dalila i Dejan Dragojević su pre ulaska u Zadrugu 5 otišli na veštačku oplodnju, koja je prošla uspešno, ali samo nekoliko nedelja kasnije starleta iz Bosne je izgubila plod, što je na nju ostavilo veliki trag. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading