VIKTORIJA MAZNULA DALILINOG BIVŠEG: Luka Nikolić završio u krevetu kod Mitrovićke, osladile mu se zadrugarke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika saznaje da je Viktorija Mitrović u vezi sa Lukom Nikolićem.

VIKTORIJA MAZNULA DALILINOG BIVŠEG: Luka Nikolić završio u krevetu kod Mitrovićke, osladile mu se zadrugarke! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Starleta Viktorija Viki Miljković nakon raskida sa Markom Osmakčićem uplovila je u vezu sa bivšim dečkom Dalile Dragojević, Lukom Nikolićem. Kako saznajemo, njih dvoje uživaju zajedno, a portal Republika došao je do fotografija na kojima njih dvoje poziraju. 

Naime, Viktorija i Luka su se upoznali u noćnom izlasku, Nikolić je bio opčinjen njenom lepotom, a zavela ga je vrelim plesom. 

 

Očigledno da Nikolić voli devojke iz rijalitija, jer je pre Dalile bio u vezi sa Minom Vrbaški, ali njihova romansa nije dugo potrajala, samo tik do njenog ulaska tada u Zadrugu. 

- Luka je upoznao Viktoriju na jednom splavu u Beogradu, on je za nju znao i ranije, ali prosto nije joj prilazio, jer je mislio da je ona umišljena, nadmena. Kada je skupio hrabrosti, ona ga je očarala, pa je shvatio da je ona vrlo prizemna devojka, koja je šarmantna i sva je druželjubiva. Posle su razmenili broj, pa su se danima dopisivali, kuckali, viđali i onda su odlučili da se upuste u romansu - govori izvor blizak Viktoriji i Luki. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

30.01.2023 14:33

Teško menjati krevet!