SVE RADI ZARAD MARKETINGA! Dragojević se oglasio i BRUTALNO spustio voditeljku, LAGALA je da je u vezi sa njim? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević progovorio o vezi sa Tamarom Galiano.

SVE RADI ZARAD MARKETINGA! Dragojević se oglasio i BRUTALNO spustio voditeljku, LAGALA je da je u vezi sa njim? (VIDEO)

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Danima se već priča o ljubavnoj vezi Dejana Dragojevića i voditeljke Tamare Galiano. Ona je medijima potvrdila spekulacije da je u vezi sa pobednikom ''Zadruga 5'', a danas se navodilo i da ju je već odveo u Veternik kako bi je upoznao sa svojom porodicom.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević o Tamari Galiano

Međutim, došlo je do šokantnog obrta. Dejan se javno oglasio povodom priča da je u vezi sa Tamarom i žestoko demantovao priče, te osuo paljbu po njoj.

- Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav - zaključio je Dejan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading