DEJAN ODVEO TAMARU U VETERNIK! Voditeljka upoznala Dragojeviće, sačekao je gala ručak, sprema se VERIDBA?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.12.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević uživa u ljubavi sa Tamarom Galiano.

DEJAN ODVEO TAMARU U VETERNIK! Voditeljka upoznala Dragojeviće, sačekao je gala ručak, sprema se VERIDBA?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević brzo je preboleo Aleksandru Nikolić i to sa voditeljkom Tamarom Galiano. Njih dvoje nisu krili svoju ljubav, a samo nakon nekoliko dana otišla je u Veternik kako bi upoznala porodicu Dragojević.

Njih dvoje se znaju već neko vreme, on je nekoliko puta gostovao kod nje u emisiji, a sredinom decembra su varnice planule na jednom događaju. Kako odlično funkcionišu, Dejan navodno planira veridbu, koja će mu pomoći i u razvodu od Dalile Dragojević.

- Deki i Tamara se bukvalno ne odvajaju od prvog sastanka koji su imali. Otišli su na večeru i shvatili da imaju ista razmišljanja i da im se privlače energije. Već nakon pet dana veze on je Tamaru odveo u Veternik da upozna njegovu majku Biljanu koja je oduševljena novom snajkom. Njih dvoje su kratko zajedno, ali oboje imaju osećaj da se zabavljaju deset godina.

Republika

Foto: printscreen/instagram/dejan_dragojevic_official_

Tamara Galiano i Dejan Dragojević u Veterniku

- Zato Dejan ne želi da gubi vreme, priznao je svojoj porodici da je u Tamari prepoznao srodnu dušu, te da planira da je zaprosi vrlo brzo. Majka Biljana ga je podržala, kao i David. Njima se Tamara mnogo svidela jer je poštena devojka i ne glumi ludilo. Ako sve bude teklo po planu, veridba će biti već na proleće - kaže izvor blizak Dejanu i dodaje da Tamara blista, prenosi Star.

- Istina, sada je dobila i malo više na popularnosti, ali nju to ne remeti i ne zanima, fokusirana je na Dekija i trudi se da ga učini što srećnijim. Razgovarali su o tome da otputuju zajedno u inostranstvo na desetak dana, a postoji velika šansa da je Deki na tom putu i zaprosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

28.12.2022 21:52

Bože pa šta ste malopre napisali sve sa slikom?!