SINIŠA MI JE POMOGAO DA PREHRANIM DECU! Goca Božinovska je ovo KRILA GODINAMA: Mihajlović je bio uz mene u vreme SANKCIJA!

Autor:

Zabava

28.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca otkrila koliko joj je Siniša Mihajlović pomogao u životu.

SINIŠA MI JE POMOGAO DA PREHRANIM DECU! Goca Božinovska je ovo KRILA GODINAMA: Mihajlović je bio uz mene u vreme SANKCIJA!

Foto: ATAImages, Starsport

Dok cela nacija oplakuje legendu jugoslovenskog fudbala, Goca Božinovska otkrila je najveću tajnu o njemu, koju je godinama čuvala, a koja pokazuje kolika je veličina bio Siniša Mihajlovića.

Naime, Goca je prvi put pričala o legendarnom fudbaleru, te istakla da joj je pomogao u vreme sankcija, kad joj je bilo neophodno da radi da bi prehranila decu. Kako i sama kaže, da nije bilo Mihajlovića, ko zna šta bi snašlo njenog sina i ćerku.

- Kad su bile zatvorene granice, u vreme sankcija, meni su poništili vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Tad mi je Siniša Mihajlović poslao garantno pismo iz Fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan. Čak je i danas čuvam. Zamislite šta je taj čovek uradio za mene, evo sva se naježim dok o njemu pričam - kaže Božinovska kroz suze i dodaje da je upravo Siniša spasao njenu decu gladi. Takođe, dodaje da je i u dobru i u zlu bila uz porodicu Mihajlović:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

- On je u to vreme pomagao svima, sećam se, tad mi je rekao: "Pa gde ti s troje dece da ne možeš da radiš, ja ću to da ti završim, ništa ne brini." I to je i uradio i ja ću mu biti večno zahvalna na tome, to mu nikada neću zaboraviti. Taj čovek je bio duša, toliko dobrog čoveka, osim njega, nisam znala. Bio je nesebičan i uvek spreman da drugima pomogne - u tome se ogleda njegova veličina.

Goca je otkrila da je prisustvovala i veseljima koje je pravila porodica Mihajlović, te dodala da je fudbalsku legendu poslednji put videla pre nešto više od godinu dana.

- Bila sam i na svadbi prošle godine, kada je Siniša pravio u Novom Sadu. Bio je čak i na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po, i tad je, onako bolestan, ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Tada sam ga, nažalost, poslednji put i videla - prisetila se za Star Goca, kojoj je teško pala Sinišina prerana smrt:

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

- Jao, to me je tako pogodilo, bio je tako dobar čovek i prijatelj. Mnogo sam se potresla, danima nisam mogla da dođem sebi kada su mi javili da nije uspeo da se izbori s bolešću.

Inače, Božinovska u poslednje vreme kuburi s imunitetom, pa se zbog lošeg zdravstvenog stanja nije pojavila ni na snimanju novogodišnjih programa ni na sahrani sina Marine Tucaković Laće, koji je sahranjen prekjuče.

- Plakala sam kao kiša, pa ja Laću znam godinama. Mene je Marina molila da ga primim i da mu ustupim prostor kad mu je trebalo da snima spot u mom dvorištu jer je on studirao režiju. Puna mi je kuća ljudi tada bila, svačijem detetu bih to učinila. Nisam očekivala da će ovako da skonča. On je bio veliki emotivac, vuče gene roditelja. Da nije bio takav, ne bi ni mogao da piše onakve pesme. Tuga velika, nedajbože nikome ovo što se desilo Futi, da sahrani dvoje dece i ženu. I ti prokleti poroci, a ne znam što Futa ne želi da radi obdukciju, ja bih to uradila zbog svog mira. Umesto da gaji unučiće i da se raduje sutrašnjem danu, čemu sada Futa da se raduje. Od onakvog lepog života, sve se preokrene, zato ne treba nikada kukati - rekla je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Drd

28.12.2022 22:02

I tebe je overio