Pre ulaska u Zadrugu doživeo je STRAVIČNU NESREĆU, bio je kao MUMIJA: Pojavila se fotografija koja je otkrila sve o njemu, u rijalitiju je napravio VELIKE PROBLEME!

Autor:

Zadruga

03.06.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća pre nego što je ušao u Zadrugu zaustavila je njegov život nakratko!

Pre ulaska u Zadrugu doživeo je STRAVIČNU NESREĆU, bio je kao MUMIJA: Pojavila se fotografija koja je otkrila sve o njemu, u rijalitiju je napravio VELIKE PROBLEME!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Jedan od poznatijih Di - Džejeva, koji se proslavio tokom gostovanja utorkom na žurkama u ,,Zadruzi" Neba na Instagram profilu podelio je tragičan detalj iz njegove prošlosti. Naime, na Instagram profilu Neba je podelio fotografiju iz bolničke postelje, nakon što je doživeo saobraćajnu nezgodu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

DJ Neba

 

Sve se odigralo 2016. godine, kada je, kako je objasnio, seo za volan umoran, što je dalje inciralo da se suoči sa teškim periodom u životu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ NEBA (@djneba_official)

 

On je tada zadobio povrede glave i vrata, a na njegovom licu je takođe bilo posledica sudara u kom je učestvovao. Neba je objavio fotografiju na Instagramu. U pitanju je selfi iz bolničkog kreveta nastao na današnji dan pre šest godina.

- Ne sedaj za volan umoran - napisao je DJ na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

DJ Neba Instagram saobraćajka

Podsetimo, di - džej Neba nekoliko puta bio je okrivljen od strane zadrugara za noge afere koje su se dešavale utorkom tokom žurki. Međutim, on je odlučio da ostane suvi profesionalac i obavi svoj posao kako i dolikuje. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading