"Nevaspitano, bahato i nedolično, ponaša se kao iz rijalitija" Otkriveni NOVI DETALJI saobraćajke Sandre Čaprić sa lica mesta! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o saobraćajnoj nesrećni Sandre Čaprić!

"Nevaspitano, bahato i nedolično, ponaša se kao iz rijalitija" Otkriveni NOVI DETALJI saobraćajke Sandre Čaprić sa lica mesta! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Pixabay.com

Rijaliti zvezda i pevačica Sandra Čaprić nedavno je imala jedan incident tokom saobraćjne nezgode, kada ju je izvesna gospođa udarila kolima. Nakon toga rijaliti zvezda i pevačica završila je u policijskoj stanici, kako bi dala detaljaj izveštaj šta se desilo. 

Međutim, sada su isplivali novi detalji. Naime, izvor za Informer otkrio je šta se desilo tog dana, pred samu nezgodnu u saobraćaju. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić dobila kola

 

-  Prvi put sam video tu pevačicu. Bio sam u stanici da završim papirologiju, zapravo svojim poslom i spazio sam devojku koja neartikulisano viče na službena lica. Baš je delovalo nevaspitano, bahato i nedolično. Pomislio sam da se ponaša kao o ni iz rijalitija, a onda mi je jedan policajac i rekao da je i bila deo takvog formata - priča sagovornik koji se zadesio na licu mesta.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić dobila skupocena kola

 

- Svi su bili u šoku i pokušavali da je urazume i obuzdaju. Pričala je nepovezano, pozivala se na neke važne ljude na funkcijama, dok su joj oni profesionalno objašnjavali njena prava i obaveze. U više navrata su joj ukazali na ponašanje, ali nije vredelo. Čuo sam da je bila neljubazna i prema medicinskim radnicima Hitne pomoći koji su došli da je pregledaju. Verujte mi da su svi bili neprijatno šokirani i to je blaga reć. Posle sam u medijima čitao njen izjave i nisam mogao da verujem kako se pere, a svojim očima sam sve video- završava sagovornik.

Podsetimo, pre nekoliko dana Sandra se oglasila za domaće medije, te je iznela svoju stranu priče i otkrila šta joj se desilo:

 

 

- Skretala u ulicu zdesne strane, žena je išla sa leve sa "jugom". Otpozadi me je udarila u kuku, pozvala sam policiju, policija je došla, napisala nam da smo se parkirale nepropisno na ulici gde me je žena udarila... Posle toga me je žena išutirala, moja drugarica je sve to snimila, i ona je snimila nas. To je krivično delo, ja snimke njene nemam. Policija je rekla da to njih ne interesuje uopšte, da treba da zovemo interventnu. Interventna je stigla, otišli smo u policiju da damo izjavu, pošto me je ta žena išutirala. Završili smo sve, pričali smo o "Zadruzi", svemu, rekli su da sam neko ko je najvaspitaniji izašao odande i kad ću da im pevam - rekla je Sandra za Pink.rs.

Pevačica je nakon toga izjavila da je imala problem sa nekim iz policije:

- Ljudi su me posavetovali da se ne kačim sa njim, jer je on najgori u policiji u Kragujevcu, on me je juče maltretirao. Uhvatili su me za ruke, napravili par modrica. Vukli su me u stanicu, jer nisam želela da dam ključeve. Uzeli su mi sve iz ruku, ja sam se onesvestila unutra, a mojoj drugarici, koja je došla iz Nemačke, uzeli su pasoš. Dali su mi hitnu pomoć, hitna pomoć me je išutirala na podu i rekla da se foliram kao da sam u rijalitiju. Želim da zamolim da se ovome stane na put, imala sam suđenje sinoć u 10 sati, suđenje se nastavlja - otkrila je Sandra Čaprić.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

07.06.2022 07:01

Ko je ovoj prazilukovicki poklonio kola za rodjendan?????? Kakva neandrtalka koja je glumila finocu u zadruzi, a sada se razmahala. Odvratna je