Poznatom muzičaru ministar presudio zbog UBISTVA SINA: Sarađivao je sa PEVAČIMA, a preko noći je postao najveći ubica! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prateći gitarista pevačica Nede Ukraden bio je koljač Srba, žedan ljudske krvi!

Poznatom muzičaru ministar presudio zbog UBISTVA SINA: Sarađivao je sa PEVAČIMA, a preko noći je postao najveći ubica! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Mnogi ne znaju istoriju o gitaristi pevačice Nede Ukraden, koji je preko noći postao najmasovniji ubica, i to naročito Srba, a onda je prešao i na Hrvata, pa muslimane, koji su se nalazili u okupiranom Sarajevu i to devedesetih godina. Reč je o pratećem gitaristi Mušanu Cacu Topaloviću, koji je svojevremeno uteravao strah u kosti. 

Republika

Foto: Republika

Neda Ukraden pevačica

 

Kolege sa estrade uvek su imali samo reči hvale za njegov talenat, kada je u pitanju muzika, a mnogi su bili mišljenja da je bio pošten čovek. Niko nije ni slutio da se naizgled milog i toplog lica, kriva ljudožder, sa izopačenim pogledima na svet. Naime, 1992. godine, na dočeku Nove nastupao je zajedno sa pevačicom Nedom u jednom poznatom restoranu tada, u Sarajevu, a samo tri meseca nakon pretvorio se u koljača. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mušan Caco Topalović

 

Voditelj Milomir Marić pokrenuo je ovu temu baš kada je jednom prilikom gošća u jutarnjem programu bila Ukradenova.

- U ovoj emisiji govorimo o zločinima, užasima ratova, o sećanjima… I mnogi pevači koji su odrasli u Sarajevu govore da ih je pratio Mušan Topalović Caco, odnosno da je bio član njihovog orkestra. Taj čovek će se proslaviti kao čovek koji će ubiti najviše Srba. Počinio je nečuvene ratne zločine. Na kraju je ubio sina ministra policije Avdage Hebiba i predao se po naredbi Alije Izetbegovića, pa je došao ministar policije lično i pred svim policajcima mu presudio - rekao je Marić.

Republika

Foto: printscreen/happytv

Milomir Marić voditelj

 

Nedi nije bilo lako da govori o svom bivšom saradniku jer je i ona sama u minulom ratu mnogo toga izgubila, ali je kao pravi profesionalac ispričala svoje sećanje na Topalovića.

- Tragična sudbina jednog izuzetno talentovanog muzičara. On je mene pratio, nećete verovati, poslednji doček Nove godine, 1992. u robnoj kući ‘Bosna’ u Sarajevu, na vrhu je bio jedan divan restoran. Dakle, sa mnom je bio moj orkestar Olimpik, čije je član povremeno bio i Caco. On je zaista bio talentovan gitarista, zezator, mangup. Nikada, stvarno nikad ne bih pomislila da će on niti bilo koji muzičar završiti u nekoj političkoj ili nacionalnoj ostrašćenosti. To je za mene potpuno neočekivana stvar - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading