MAJA MARINKOVIĆ U NOVOJ GODINI DOBIJA DRUGU MAMU: Taki otkrio novogodišnje želje, staje na LUDI KAMEN! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.12.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković u novogodišnjem intervju za portal Republika.rs otkrio je sve njegove najintimnije želje.

MAJA MARINKOVIĆ U NOVOJ GODINI DOBIJA DRUGU MAMU: Taki otkrio novogodišnje želje, staje na LUDI KAMEN! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jedan od najpoznatijih rijaliti očeva Taki Marinković pred našim kamerama otkrio je kakva je za njega bila 2021. godina. Odmah na početku istakao je da je za njega godina počela tek onda kada je njegova ćerka Maja Marinković zakoračila na najpoznatije imanje u Šimanovicma. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković

 

- Tek je počela ova zadrugarska godina, ali bilo je sve u najboljem redu, vi već sve znate o mom životu, bolje znate od mene. 

Da li je Maja mogla da dobije drugu mamu tokom 2021. godine?

- Ima veliki broj kandidata, sad je, ima tu neka ozbiljna devojka. Sada se svašta izdešavalo, i u Majinom životu, bitno je da je Maja startovala u Zadruzi, ali su počeli nemiri, jedino se nadam da će sve proći kako treba. 

Taki, koji je tvoj najveći dobitak, a šta je lično za tebe najveći gubitak tokom 2021. godine?

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković Zadruga

 

- Da smo dobili jednog novog člana porodice, našeg ljubimca Lea. Znate vi, za gubitak, neželjena trudnoća, nije za ovu priliku, ja bih da se stavi tačka, znate, oni su u zatvorenom prostoru, nemaju ni zaštite, ja za to nisam ni znao, on se nije javljao na telefon, na kraju ga je Maja pozvala, ona je otišla sa mamom i drugaricom, nažalost, otišao je plod ljubavi. Majina mama je bila upućena, od mene je krila, nije joj prijatno da priča o tim stvarima, pogotovu kako bih reagovao, nije bilo ni vreme, ni mesto, ali šta ćemo, život je sve to. 

Ispričaj nam lične planove za 2022. godinu?

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković

 

- Kod mene se svašta dešava, živim buran život, imao sam ozbiljnu vezu u Švedskoj, ona je poznata gore, ona se razvodi, pa je bolje da ostane enigma, tajna za sada. Ulazim u Zadrugu, za Novu godinu, ali ako mi se oslade, možda i ostanem tamo! Non-stop me pominju u Zadruzi, pa možda se i ostvarim nekim zadrugarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading