DAVID DRAGOJEVIĆ SE SKROZ PROMENIO, SVI SU ZABRINUTI: Uradio je nešto što niko nije očekivao, šta mu se DEŠAVA? (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević pokazao je člana porodice koju do sada nije prikazivali u javnosti, a mnogi su se zapitali zbog čega je postao tako sentimentalan.

DAVID DRAGOJEVIĆ SE SKROZ PROMENIO, SVI SU ZABRINUTI: Uradio je nešto što niko nije očekivao, šta mu se DEŠAVA? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar David Dragojević objavio je fotografiju koja je mnoge raznežila, a radi se o osobi koju javnost do sada nikada nije videla. Naime, kako su se približili praznici, Dragojević je postao izuzetno sentimentalan, zbog čega je sa svojim pratiocima podelio nekoliko dirljivih uspomena na društvenoj mreži. 

Republika

Foto: printscreen

David Dragojević

 

Radi se o njegovoj babi, za koju je mnogo vezan. Nju zapravo javnost do sada nije imala prilike da vidi, zbog čega su svi iznenađeni Davidovom odlukom da je prikaže svima. 

David se oglasio i nakon što se njegov brat Dejan Dragojević pomirio sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, pa je kroz status koji je napisao u opisu fotografije svima stavio do znanja da ga očekuje da se vrati kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Srećan Božić svima koji slave danas! Nadam se da ćemo sledeće godine svi biti na okupu posle nekoliko godina. Suki i Deki ovaj put ste izdali. Ali neka popicu ja koju za vas pa da sledeće godine otvaramo paketiće ispod jelke! Voli vas David - napisao je David na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: Instagram.com

David Dragojević Instagram

 

- Najdivnija žena na celom svetu - napisao je David za svoju baku. 

Republika

Foto: Instagram.com

David Dragojević pokazao babu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading