TARA SIMOV IZNABADALA ZADRUGARKU, PA JE IZGREBALA CELU: Divljačko ponašanje u Zadruzi, nogom je šutirala pred svima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov šutirala je Irmu Sejranić u stomak, a razlog je toliko banalan, da je sramno i da se napiše.

TARA SIMOV IZNABADALA ZADRUGARKU, PA JE IZGREBALA CELU: Divljačko ponašanje u Zadruzi, nogom je šutirala pred svima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ranom zorom na imanju u Šimanovcima, Tara Simov napala je Irmu Sejranić u spoljnom toaletu, a zadrugari su pritrčali kako bi sprečili potpuni karambol, čemu je crnokosa takmičarka sklona. Naime, Irma je, po rečima Simovljeve, preskočila red za tuširanje, što je kog nje izazvalo revolt i bunt, pa ju je napala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov Zadruga

 

Vidno besna i naduta od ljutnje, Tara je nasrnula na Irmu, a čuvši da se u toaletu odigrava tuča, zadrugari su pritrčali kako bi zaustavili makljažu koja je već uveliko trajala. Tokom svađe, Tara je nekoliko puta šutnula Irmu u predelu stomaka sa čizmom, a onda ju je pljunula u lice. Nakon toga, Sejranićeva je istakla kako ju je Tara i ogrebala. 

- Ona je moje stvari iznela, a Tara me je ogrebala. Pusti tu šuplju priču - vikala je Irma.

- Ajde bre, pusti to. Ne treba ti ovo - savetvao je Zola Taru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Irma Sejranić tuča

 

- Ima nas tri pre nje, ona uletela - rekla je Tara.

- Nije tačno, mi smo se za stolom dogovorile - vikala je Irma.

- Ja razumem da ti imaš imaginarne prijatelje, pa se sa njima dogovaraš - rekla je Ana.

- Izađi iz WC-a - vikala je Tara na Irmu.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

25.12.2021 12:33

Izbacite tu bolesnicu . Opasna je po ostale ucesnike zadruge. Bolesnica se nije dozvala pameti.Ponavlja greske. Suvise je agresivna. Ona je za hospitalizaciju. Nije jasno kako su : Miljana, Tara, Maja ...prosle nalaz psihijatra da mogu uci u Zadrugu, obzirom na njihove istorije bolesti ? One su toliko agresivne, da cesto ugrozavaju zivote pojedinih ucesnika zadruge. Devojke su za hospitalizaciju. Nisu za zadrugu, jer agresiju koju ispoljavaju, to nije ni malo zabavnog karaktera. Naprotiv !

Odgovori 10 0