VEČERAS ONA ULAZI U ZADRUGU I MENJA TOK RIJALITIJA: Prvi put do sada, nakon IZAZOVIZIJE sledi HAOS, otkriva sve TAJNE Dragojevića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Repulbika.rs otkriva ko će večeras biti deo stručnog žirija tokom ,,Izazovizije", a onda šok koji sledi će mnogima pomrsiti konce.

VEČERAS ONA ULAZI U ZADRUGU I MENJA TOK RIJALITIJA: Prvi put do sada, nakon IZAZOVIZIJE sledi HAOS, otkriva sve TAJNE Dragojevića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef večeras je organizovao ,,Izazoviziju", a portal Republika.rs otkrio je ko će se naći u žiriju samog takmičenja. Naime, kako smo saznali, zadrugare će večeras između ostalog ocenjivati i bivša zadrugarka Aleksandra Mima Nikolić, koja će svojom pojavom sigurno uneti nemir u rijalitiju. 

 

 

Međutim, to nije sve, kako je najavljeno i vanredno ubacivanje, saznali smo da će baš Nikolićeva biti ta, koja će se nakon završenog takmičenja, samo spustiti sa crvene stolice i uputiti ka imanju u Šimanovcima, gde će postati ravnopravni takmičar sa njima. 

- Aleksandra je nikad spremnija za ulazak, meni je mnogo drago što ona ulazi, ako ko sada može da im pomuti i pomrsi konce, to će biti ona. Povezana je bukvalno sa svima i može da napravim preokret kakav niko ne očekuje. Siguran sam da niko ne očekuje njen dolazak, ali ona je spremna sa svim informacijama ulazi u Zadrugu i sve će otkriti. Naročito o Caru, koji ju je tako nisko prošle godine povredio, da zaslužuje da mu se osveti za sve, a onda su tu i Dalila i Dejan, o njima nema šta nije saznala. Bukvalno će svima pasti vilica kada je budu večeras ugledali. Ovo se prvi put dešava, da nakon Zadrugovizije produkcija ubaci takmičara na imanje, da li ste vi svesni da će Car i Maja da polude kada je budu videli sa koferima, ovo ima da bude ludnica, jedva čekam. Pričao sam sa Aleksandrom, dogovorili smo se, imamo neki dogovor i plan šta i kako treba da uradi - govori izvor za Republika.rs koji je blizak sa Nikolićevom i dodaje:

 

 

- Maja ne treba da se plaši Aleksandre, jer je ona pokazala i prošle godine kakva je, ali zato Car, uf, to će biti fešta! A tek kada budete čuli šta je saznala za Dragojeviće, e, to će tek šokirati naciju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
jaca

25.12.2021 12:43

bilami prosle godine simpaticna sada vise nije kad pre yavrsi skolovanje i rad na sebi supropastice se kao i uvek glupa je

Ana

25.12.2021 20:39

Ma neko se šali da ona ulazi. Ona je upisala fakultet, tako reče, slaga i ne trepnu. Nema ona potencijala nizašto,par sezona nije sastavila 10 smislenih rečenica.Odsedila je pored Janjuša i buljila u prazno a onda je i njemu dosadila ta sprdnja pa je otkačio. Zadnji mesec-dva je kreštala po kući i pokušala imati svađe sa Filipom a sve je izgledalo jadno i jeftino. Još jedna ulazi da zauzme mesto za stolom a nema ništa za ponuditi.