(FOTO) ZADRUGARKU PRETUKAO MOMAK, PRIJAVLJEN ODMAH POLICIJI: Ona otkrila sve detalje, šikljala joj krv iz glave!

Autor:

Zadruga

24.07.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka se poverila bila cimerima u Zadruzi.

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Bivša zadrugarka Elena Stojčić koja je kratko bila u rijalitiju ,,Zadruga 4" ostavila je veliki utisak na gledaoce zbog njene bolne i jezive ispovesti o životu i momku sa kojim je bila u vezi. Elena se poverila tadašnjim cimerima o svim strahotama koje je doživela od njega.

Dolazim kući, skidam štikle, i meni zvoni telefon. On se dere: "K*rvo, otvori vrata, izađi napolje razvaliću ih!". Uzmem nož i stanem ispod i preko staklenih vrata ga teram da ode kući. Ja vidim da je pijan, i ja krenem da se vraćam ka gore, i vidim da je krenuo da razvaljuje vrata. I ja pobegnem, i sakrijem se u stan koji se izdavao - rekla je Elena, pa nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Elena

- Ja se tu rasplačem, i kažem mu: "Volim te, idi" i on me tu zagrli, ja se rasplačem, kao da bi otišao, i on krene da me nap*šava, i kažem mu opet: "Ne želim više da te vidim" i on tu mene udari po glavi, i meni krene da ide čorba(krv) iz usta i nosa. Tu izlazi strina iz stana, a meni krv šiklja na sve strane.

Potom je Elena ispričala i šta se dešavalo nakon što ju je dečko udario:

- On se sutradan probudio, ne seća se ničega. Moj tata je odmah zvao policiju, i otišli smo na sud. Zvali su me svi njegovi da se izvinjavaju od sestre, do babe. Oprostila sam mu, i sada kada ga sretnem, ono i dalje mu je glupo, plakao je, ne može sebi da oprosti ni dan danas. Deset dana sam bila kao Avatar, gledaj kako mi je kriv nos - nadovezala se Elena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Elena

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading