(VIDEO) ŠA SADA PATI ZA ŽENOM! Reper poručio da umire za IVANOM, sa Tarom ne vidi budućnost posle ZADRUGE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.03.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša ne miri sa tim da je uništio brak svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga" i neverstvom sa Tarom Simov.

RepublikaFoto: e-stock
Nenad Aleksić sa suprugom Ivanom Aleksić

Nenad Aleksić Ša i Ermina su se osamili u pušioni i reper je zadrugarki otvorio dušu, pa pomenuo svoju, još uvek zakonitu ženu, Ivanu Aleksić.

On smatra da će mu se život promeniti iz korena kada napusti rijaliti, ali spreman je da se suoči sa posledicama. Ono što je privuklo svima pažnju jeste da u svojoj budućnosti nije pomenuo Taru.

 

- Evo šta je meni jedina svetla tačka kada izađem odavde, to su Peđini klinci. Gledaću da im se više posvetim, da idem kod njih. Da sa ćaletom i kevom više provodim vreme - počeo je Ša priču o tome kako će mu se po izlaska iz rijalitija život promeniti iz korena.

- Ja sam imao Iku i sve to, ali eto negde sam se u nekom delu života ogrešio o nekoga... - govorio je Ša o  supruzi.

Ermina mu je potom savetovala da kada izađe ne zna šta ga čega i da se potrudi da sa Ivanom ostane makar u dobrim odnosima.

- Ne bih ja mogao da izdržim da sa nekim kao u dobrim odnosima, a umirem za njim. Kao vidim se i nije mi dobro... Znaš, ja to ne mogu  - počeo je reper da priča o supruzi.

Aleksić se osvrnuo i na svoje ponašanje u rijalitiju i za sebe kaže da je jedan nesrećam, pogubljeni lik. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading