PRETUČENA TARA SIMOV: Zastrašujuće fotografije teraju jezu u kosti, spremna je da otkrije ko stoji iza svega!

Autor:

Zabava

21.04.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je podelila fotografije povreda, pa najavila raskrinkavanje.

PRETUČENA TARA SIMOV: Zastrašujuće fotografije teraju jezu u kosti, spremna je da otkrije ko stoji iza svega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon turbulentnog odnosa, Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su odlučili da se ponovo raziđu, a Danilo je rešio da javno progovori o njihovom razlazu. On ističe da se već duže vreme nisu slagali i da je došlo do eskalacije zbog dugotrajnog nerazumevanja i neslaganja.

- Nije se desilo ništa konkretno, to je bilo neko hronično stanje i već duže traje nerazumevanje i neslaganje i onda je eskaliralo. Nismo se razumeli i poklapali i svega mi je bilo preko glave - započeo je Danilo i dodao:

Republika

Foto: Dragan Kadić, Pink

Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Za svađu je potrebno dvoje. Svi imaju svoje hirove to tek osetiš kada počneš da živiš sa nekim. Najviše sam joj zamerao to što ona meni zamera previše određene stvari, a ona meni što nisam sa detetom i kući, smeće što nisam bacio i ostalo. Nisam ništa konkretno zamerao, a ona je previše zamerala i onda sam pukao i nisam mogao više da izdržim.

Kako je istakao, kontakt trenutno nemaju, a njihov sin je kod njega.

- Ona je u Beogradu, ne čujemo se, ali pecnemo se na TikToku. Sin je kod mene, ona će dete moći da vidi, naravno. Dete je kod mene zato što mi je ovde i porodica, ali i familija i svi mi pomažu, a ona je u Beogradu sama i nema auto, vozačku i bilo bi joj sve teško. Dete će biti nedelju dana kod mene, pa kod nje - kaže on za Blic i dodaje da će sigurno vremenom uslediti i razgovor sa Tarom.

Tara je sada podelila uznemirujuće fotografije, na kojoj pokazuje povrede na telu, uz poruku "stop nasilju nad ženama", a niko i dalje ne zna ko stoji iza ovog napada i šta se zaista dogodilo Simovoj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ako

21.04.2024 23:18

Ipak je sha bio u pravu za sve, a svi smo ga napali ni krivog ni duznog. Kad je ovaj pobegao od nje i to sto ga je Tara puno volela, sta li je tek Sha proziveo.

Odgovori 16 14
Mila

22.04.2024 21:38

Tara je histerična uvek bila. Mislila sam da će se smiriti kada dobije dete, ali nije.Šteta za dete

Odgovori 14 3