OBUCI TANGE I DOĐI KOD KANGE! Zvezdin vezista ponovo imao zanimljiv gaf (FOTO)

Autor:

Sport

21.04.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna objava Gabonca

OBUCI TANGE I DOĐI KOD KANGE! Zvezdin vezista ponovo imao zanimljiv gaf (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda je savladala sinoć Partizan sa 3:2 u spektakularnom 173. večitom derbiju na kom je viđeno svega i svačega.

Crno-beli su poveli ranim golom Sameda Baždara, ali su domaći još brže uzvratili sa bele tačke preko Gelora Kange. Lucidni vezista je ponovo bio glavni akter kako na terenu, tako i van njega.

Juče je viđen na autokomandi kako kasni na meč, istrčava iz kola i viče na policajca da treba da igra, te da ga pusti da prođe.

I pored toga, uspeo je da stigne na vreme i pokaže klasu u igri. Nakon što se meč završio, na svom Instagram nalogu podelio je sve objave na kojima je bio tagovan, među kojima se našla i jedna "bezobrazno podmetnuta".

Republika

Foto: Instagram/guelor1990

Instagram "stori" Kange

- Obuci tange i dođi kod Kange - pisalo je na jednom od "storija" koje je Kanga podelio na svom profilu, ne znajući šta na njemu piše. Ludi Gelor Kanga.

Podsetimo, posle njegovog izjednačujućeg pogotka, do narednog uzbuđenja čekalo se do početka drugog poluvremena, kada je Severina kreirao ubedljivo najlepši potez na meču pogodivši same rašlje gola koji je čuvao Omri Glazer.

Crveno-beli su se tako drugi put našli u nepovoljnoj poziciji, primorani da jure rezultat. Pritiskali su, stvarali šanse, ali su ponovo imali isti problem kao i na prošlom derbiju - slaba realizacija. Međutim, na samom kraju meča, u 90. minutu, Šerif Endiaje je pogotkom nagovestio totalni preokret koji je usledio devet minuta kasnije sa bele tačke zahvaljujući Aleksandru Kataiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading