NESVAKIDAŠNJE: Kanga umalo da ne stigne na večiti derbi! (FOTO)

Autor:

Sport

20.04.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac imao bizarnu situaciju.

NESVAKIDAŠNJE: Kanga umalo da ne stigne na večiti derbi! (FOTO)

Foto: X/Screenshot

Uoči 173. večitog derbija, Autokomanda je postala epicentar dešavanja u Beogradu. Saobraćajne gužve su bile neizbežne, a među onima koji su se našli zaglavljeni u saobraćaju bio je i Gelor Kanga, fudbaler Crvene zvezde. Gabonac je shvatio da dalje ne može da nastavi put ka Marakani te je odlučio da preuzme inicijativu i reguliše saobraćaj kako bi olakšao situaciju.

Kanga je ovim potezom privukao pažnju navijača Zvezde koji su prišli da se slikaju sa njim, ali je on to ignorisao kako ne bi nastao veći haos. Trenutno je poluvreme na večitom derbiju, a rezultat je 1:1, golovma Sameta Baždara sa jedne i upravo Kange sa druge srane. Biće zanimljivo u drugom delu.

Ova utakmica može odrediti sudbinu i Zvezde i Partizana. Ukoliko crveno-beli dođu do pobede imaće deset boda više u odnosu na crno-bele i praktično je onda prvenstvo završeno. Sa druge strane tim iz Humske eventualnim trijumfom bi smanjio bodovnu prednost na -4 i imao bi nade da mogu do čuda.

Podsetimo, ovaj derbi je popraćen velikim incidentom u Beogradu. Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading