UŽAS! Otac se prerušio, pa oteo svoju porodicu: UBIO MAJKU ISPRED NJIHOVIH SINOVA!

Autor:

Svet

20.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Port Sent Luisu

UŽAS! Otac se prerušio, pa oteo svoju porodicu: UBIO MAJKU ISPRED NJIHOVIH SINOVA!

Foto: Shutterstock


Učiteljicu Džejmi Feliks (58) iz Floride, ubio je njen otuđeni suprug Rej Feliks (60) ispred sopstvene dece pre nego što je okrenuo oružje ka sebi i izvršio samoubistvo. Ovaj tragični događaj odigrao se prošle nedelje, kada je Rej prerušen prišao svojoj porodici u lokalnoj firmi, nateravši ih da uđu u iznajmljeni auto, prema saopštenju policije Port Sent Luisa.

Suočavanje u automobilu

U automobilu, Rej se suočio sa Džejmi oko njihovog predstojećeg razvoda i primorao je da pošalje čudan mejl svojim kolegama u školi, što je izazvalo zabrinutost među njima i dovelo do poziva policije. Dok su se vozili, Rej je naterao Džejmi da ga vozi dok ju je držao na nišanu, dok je jednog od svojih sinova primorao da ih prati iza u iznajmljenom vozilu.

Tragični ishod

Vozeći se do Vest Palm Biča, njihovoj destinaciji, policija ih je obavestila da je par mrtav, zaključivši da je reč o očiglednom ubistvu i samoubistvu. Ovaj tragični događaj ostavio je porodicu i zajednicu u šoku i tugi. Ova tužna priča podseća nas na važnost pružanja podrške osobama koje prolaze kroz teške životne situacije, kao i na ozbiljnost problema nasilja u porodici.


Tragični događaji poput ovog podsećaju nas na važnost prepoznavanja znakova nasilja u porodici i pružanja podrške žrtvama. Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći zajednicu na veću svest o ovom problemu i promovisati mere zaštite i podrške za one koji se suočavaju sa nasiljem u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading