PARTIZAN JE IZGUBIO DERBI, ALI JE DOBIO JEDNU BITNU STVAR: "Zvrk" pored desne aut linije kao nekada ROBEN

Autor:

Sport

21.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno je odigrao.

PARTIZAN JE IZGUBIO DERBI, ALI JE DOBIO JEDNU BITNU STVAR: "Zvrk" pored desne aut linije kao nekada ROBEN

Foto: Starsport

Crvena zvezda je savladala sinoć Partizan sa 3:2 u spektakularnom 173. večitom derbiju na kom je viđeno svega i svačega.

Crno-beli su poveli ranim golom Sameda Baždara, ali su domaći još brže uzvratili sa bele tačke preko Gelora Kange. Usledilo je zatišje pred buru sve do do početka drugog poluvremena, kada je Ksander Severina kreirao ubedljivo najlepši potez na meču. Partizanova "sedmica" se na nekoliko momenata pretvorila u nekadašnju Bajernovu "desetku" - Arjena Robena. Stilom i načinom na koji je momak iz Kurasaa pogodio same rašlje gola Glazera "zavrnuvši" loptu unutrašnjim delom noge podsetio je na najbolje dane Holanđanina u Minhenu.

Zahid mu je ostavio loptu, on je digao glavu i bez mnogo razmišljanja uputio neodbranjiv udarac u rašlje gola koji je čuvao Izraelac. Da su Nađevi igrači uspeli da zadrže prednost do kraja, nema sumnje da bi se o tom potezu najviše pričalo.

Ali nije samo pogodak bio ono što može radovati navijače Partizana. Sinoć je Severina odigrao ubedljivo najbolju utakmicu od kada je došao u Beograd. I to od svog prvog dolaska, ne onog povratka. Pričao je i Albert Nađ posle utakmice koliko je značio ekipi brzonogi krilni fudbaler:

- Timski rad izbacuje pojedinca. Hajde što je dao gol Severina, već je uradio mnogo defanzivnih stvari. Vraćao se, pomagao Stojkovića. Imali smo tako neke tranzicije, polutranzicije u kojima smo ugrožavali Zvezdu.

Čak ga je i Vladan Milojević pohvalio posle meča. Čini se da, nakon pomenutog incidenta kada je "zapalio" iz Humske, stižu neki bolji dani za Severinu u Partizanu, što bi ujedno značilo i za sve grobare, ukoliko fudbaler odluči da ostane u redovima crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading