ENDIAJE DAO GOL, PA JOŠ VIŠE ODUŠEVIO DELIJE KADA JE IZLAZIO IZ IGRE! Ovaj detalj je MNOGIMA promakao! (FOTO)

Autor:

Sport

21.04.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od omraženog do ljubimca.

ENDIAJE DAO GOL, PA JOŠ VIŠE ODUŠEVIO DELIJE KADA JE IZLAZIO IZ IGRE! Ovaj detalj je MNOGIMA promakao! (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda je savladala sinoć Partizan sa 3:2 u spektakularnom 173. večitom derbiju na kom je viđeno svega i svačega.

Crno-beli su poveli ranim golom Sameda Baždara, ali su domaći još brže uzvratili sa bele tačke preko Gelora Kange. Do narednog uzbuđenja čekalo se do početka drugog poluvremena, kada je Severina kreirao ubedljivo najlepši potez na meču pogodivši same rašlje gola koji je čuvao Omri Glazer.

Crveno-beli su se tako drugi put našli u nepovoljnoj poziciji, primorani da jure rezultat. Pritiskali su, stvarali šanse, ali su ponovo imali isti problem kao i na prošlom derbiju - slaba realizacija. Međutim, na samom kraju meča, u 90. minutu, pojavljuje se Šerif Endiaje po treći put uzastopno na večitom derbiju i hladnokrvo "bocka" Krunića za delirijum na tribinama i najavu potpunog preokreta koji je usledio nekoliko minuta kasnije.

Republika

Foto: Printskrin

Šerif Endiaje ljubi grb Zvezde

Od Šerif "Nedaje" do Šerif mnogo daje bio je kratak put Zvezdinog Senegalca. U jesenjem delu sezone bio je proglašen za jedno od najgorih pojačanja kluba, ali ipak, Vladan Milojević je video nešto što niko drugi nije u njemu i pronašao način da ga probudi. Endiaje je od prošlog derbija na JNA kada je takođe pogodio, dao čak 11 golova na 15 utakmica, pod palicom novog-starog trenera crveno-belih. A da ga navijači potpuno zavole i promene mišljenje o njemu, osim pogocima, pobrinuo se i tako što je sinoć poljubio grb prilikom izlaženja iz igre u 101. minutu. Na društvenim mrežama ga delije već veličaju, a ukoliko ovako nastavi, nema sumnje da će to biti jedna od najlepših priča u Ljutice Bogdana, uzimajući u obzir Zvezdine stalne probleme sa strancima u napadu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading