MOŽDA IZAĐEMO SA OMLADINCIMA U KUPU! VAZURA ŠOKIRAO: Nećemo da nas više ponižavaju!

Autor:

Sport

20.04.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljan direktor crno-belih.

MOŽDA IZAĐEMO SA OMLADINCIMA U KUPU! VAZURA ŠOKIRAO: Nećemo da nas više ponižavaju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Partizanom na Marakani u prvom kolu plej ofa Superlige Srbije posle neverovatnog preokreta i dva penala sa 3:2.

Nakon nekoliko sudijskih odluka zbog kojih su se bunili igrači i stručni štab crno-belih, usledili su žustri prigovori sudiji Iliću posle utakmice.

Iz tog razloga, Partizan je objavio da neće da igra Kup Srbije odmah po završetku večitog derbija.

Međutim, generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je za "Maxbet Sport" da postoji šansa da crno-beli izađu na teren u sredu, ali jedna interesantnija.

Republika

Foto: Starsport

Prigovori sudiji Iliću

– Sve čestitke igračima Partizana na borbi. Sudija koji je poslat odlučio je derbi. Kod gola Ndiajea je bio faul nad Markovićem. Penal nije postojao. Antić je prvo udario loptu. A i da je neko video faul, start je bio van 16 metara. Samo ću da dobijem kaznu zbog komentara – počeo je Vazura, pa nastavio:

– U ovom trenutku smo u kontaktu sa kapitenom i ekipom. Naši igrači ne žele da ih ponižavaju više ovako. Predlog ekipe je da se ne igra derbi u Kupu. Ima i opcija da izađemo sa omladincima da nas ne bi kaznili. Odlučićemo u narednim danima.

Podsetimo, saopštenje crno-belih nakon meča je izgledalo ovako:

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading