JOVANOVIĆ POBESNEO POSLE DERBIJA! Golman Partizana OPLEO PO SVIMA zbog poraza!

Autor:

Sport

20.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kivan je čuvar mreže.

JOVANOVIĆ POBESNEO POSLE DERBIJA! Golman Partizana OPLEO PO SVIMA zbog poraza!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Partizanom na Marakani u prvom kolu plej ofa Superlige Srbije posle neverovatnog preokreta sa 3:2.

Nakon 1:1 u prvom poluvremenu i spektakularnog gola Severine u drugom, Zvezda je 13 minuta kasnije izjednačila preko Kataija, navijači su se već našli u "transu", ali je podignuta ruka Pavla Ilića "odvrnula" hladan tuš po domaćima, pošto je signalizirana ofsajd pozicija. Međutim, ono što se nije dogodilo tada - jeste u 90. minutu. I mnogo će se prašine dići oko gola koji je tada postigao Šerif Endiaje. Vrlo lepo je završio akciju "bockanjem", ali je pre toga imao jedan duel sa Antićem na ivici šesnaesterca zbog kog su žustro prigovarali gosti, ali, bezuspešno.

Očigledno je to, između ostalog, razljutilo prvog golmana crno-belih Aleksandra Jovanovića koji je bio vidno iznerviran posle meča.

Republika

Foto: Instagram/ajovanovic_26

Instagram "stori" Jovanovića

- Sram vas bilo više - napisao je vidno nezadovoljni Aleksandar Jovanović.

A onda, ipak je Aleksandar Katai morao da bude heroj. Osman Bukari je iskoristio brze noge i naterao Antića da ga u punom trku sruši u dubokoj nadoknadi vremena. Sudija Ilić je malo oklevao, da bi na signal pomoćnog sudije ipak pokazao na belu tačku za "ludilo" na Marakani. Jednostavno je čovek kom je drugo ime "gol u derbiju" morao da bude taj koji će doneti potpuni preokret crveno-belima i uspeo je. Pogodio je Aleksandar Katai sa bele tačke i tako gotovo sigurno doneo sedmu šampionsku titulu u nizu Crvenoj zvezdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading