PARTIZAN POSLE PORAZA DONEO ŠOK ODLUKU: Nećemo da igramo Kup Srbije!

Autor:

Sport

20.04.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se smiriti strasti još dugo posle derbija!

PARTIZAN POSLE PORAZA DONEO ŠOK ODLUKU: Nećemo da igramo Kup Srbije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nad Partizanom na Marakani u prvom kolu plej ofa Superlige Srbije posle neverovatnog preokreta i dva penala sa 3:2.

Nakon nekoliko sudijskih odluka zbog kojih su se bunili igrači i stručni štab crno-belih, usledili su žustri prigovori sudiji Iliću posle utakmice.

Iz tog razloga, Partizan je odlučio da neće da igra Kup Srbije!

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - rekli su crno-beli posle večitog derbija!

Republika

Foto: Starsport

Penal Kataija

Podsetimo, nakon uvodnog pogotka Baždara, Kovačević se spetljao i izgubio loptu blizu svog gola, a do nje je pre Krunića dotrčao Ivanić koga je golman Partizana srušio, a sudija Ilić je ne razmišljajući pokazao na belu tačku. Iako je Krunić bio na lopti, Gelor Kanga je uspeo da donese izjednačenje crno-belima. Tada su počeli prigovori crno-belih, a vrhunac su dostigli u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena. 

Osman Bukari je iskoristio brze noge i naterao Antića da ga u punom trku sruši u dubokoj nadoknadi vremena. Sudija Ilić je malo oklevao, da bi na signal pomoćnog sudije ipak pokazao na belu tačku za "ludilo" na Marakani. Jednostavno je čovek kom je drugo ime "gol u derbiju" morao da bude taj koji će doneti potpuni preokret crveno-belima i uspeo je. Ipak, očigledno crno-beli ne misle da su penali pravedno dosuđeni, tako da odbijaju da igraju polufinalni meč Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragañ

20.04.2024 21:10

Bravo,neka igraju Terzic,Džajić.,nedimovic i njihove sudije