ILIĆ NEĆE SUDITI POLUFINALE KUPA! Hoće li Partizan izaći na teren?

Autor:

Sport

21.04.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje pitanje - ko onda?

ILIĆ NEĆE SUDITI POLUFINALE KUPA! Hoće li Partizan izaći na teren?

Foto: Starsport

Sudija Pavle Ilić koji je delio pravdu na jučerašnjem derbiju neće to raditi i u sredu u Kupu Srbije, saznaje "Meridian sport"!

Naime, Ilić će biti deo srpske sudijske ekipe, koja će u ponedeljak deliti pravdu na derbi utakmici Premijer lige Libije između Al Ahli Bengazija i Al Nasra.

Uloga glavnog arbitra pripala je Novaku Simoviću, dok će u njegovom timu biti još Miloš Simović, Nikola Đorović, kao i pomenuti Pavle Ilić koji će obavljati funkciju četvrtog sudije. S toga, nikako ne može deliti pravdu već u sredu na Marakani.

Isti portal navodi da su u užem izboru četiri arbitra, te da bi trebalo da bude poznato početkom nedelje ko će biti selektiran.

Republika

Foto: Starsport

Pavle Ilić

Podsetimo, juče je Iliću bio drugi derbi za redom koji sudi. I posle prvog primedbe su stizale iz crno-belog tabora, a sinoć su dostigle maksimum. Nakon nekoliko sudijskih odluka zbog kojih su se bunili igrači i stručni štab crno-belih, usledili su žustri prigovori posle same utakmice.

Odmah po završetku meča, crno-beli su objavili kako neće da igraju Kup Srbije zbog "spornih" situacija.

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - rekli su crno-beli posle večitog derbija.

Postavlja se pitanje da li ovo sada znači da ćemo crno-bele sigurno videti na terenu u sredu, budući da nema "glavnog krivca" za njihove poraze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pa

21.04.2024 21:13

Nezovu se oni dabe grobari. I u grobu bi prevarili i rodenu majku