PEVAČICI STIGLA NEOČEKIVANA PORUKA OD KARLEUŠE: Tviter se usijao od komentara, ne mogu da veruju šta je Jelena uradila!

Autor:

Zabava

21.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je opet privukla pažnju svojom objavom na Instagramu.

PEVAČICI STIGLA NEOČEKIVANA PORUKA OD KARLEUŠE: Tviter se usijao od komentara, ne mogu da veruju šta je Jelena uradila!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Jelena Karleuša je nedavno javno pohvalila svoju mlađu koleginicu Andreanu Čekić i izrazila oduševljenje njenim novim pesmama. Na društvenoj mreži Instagram, Jelena je objavila Andreaninu sliku iz spota za baladu "Borba sa demonima" i istakla da je ona "veliki pevač, ali još bolji čovek". Očigledno impresionirana Andreaninim radom, Jelena je čestitala koleginici i izrazila uverenje da je "njen uspeh tek pred njom".

Ova javna podrška dolazi nakon nedavno zvanično zakopanih "ratnih sekira" između Jelene Karleuše i Andreane Čekić. Njihovo pomirenje nije prošlo nezapaženo, a njihovi fanovi su se oglasili na društvenim mrežama izražavajući nadu u zajednički muzički projekat, koji bi, prema njihovim rečima, bio "vanserijski".

- Tvoje vreme tek dolazi! Čestitam i radujem se, jer zaslužuješ, veliki pevač, ali još bolji čovek... - napisala je Karleuša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Ovaj gest Jelene Karleuše nije prošao neprimećeno, pa su se i fanovi oglasili na društvenim mrežama. Na platformi "Iks" su se pojavile brojne reakcije, a mnogi su izrazili nadu da bi potencijalni duet između ove dve pevačice bio nešto izuzetno.

Pored toga, očigledno je da je Andreana Čekić svojim novim pesmama privukla pažnju i pohvalu jedne od najvećih zvezda na domaćoj estradi. Njena balada "Borba sa demonima" donosi novi emotivni pravac u njenom muzičkom stvaralaštvu, što je očigledno naišlo na odobravanje i podršku koleginice Jelene Karleuše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading