ZAKUCAVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Besna zbog pitanja o braku, više niko neće ni pomisliti da joj ovo spomene!

Autor:

Zabava

21.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je odgovorila na jedno od najčešćih pitanja koje dobija - kada će se udati.

ZAKUCAVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Besna zbog pitanja o braku, više niko neće ni pomisliti da joj ovo spomene!

Foto: Vladimir Lukić

Godinama se spekulisalo o emotivnom životu popularne pevačice Marije Šerifović, ali ona je uspešno skrivala svoju intimu od javnosti. Međutim, u decembru prošle godine, Marija je postala majka, čime je iznenadila mnoge. Kroz nekoliko javnih izjava, pevačica je otvoreno iznela svoje stavove o braku, ističući da papiri unose dodatne komplikacije u život.

Marija je više puta istakla svoj stav o braku, naglašavajući da papiri unose mnogo problema i dodatnog opterećenja čak i kada se želi razvod. Otvoreno je iznela svoje mišljenje o tome kako papiri ne bi trebalo da određuju život i ljubav pojedinca, ističući da niko nema pravo da određuje za koga će se udati ili koga će voleti.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Marija Šerifović

 

- Kad ću da se udam? Generalno smatram da papir i papiri donose samo probleme, donose neko dodatno opterećenje. Papiri donose mnogo problema čak i onda kada poželite da se razvedete - iskrena je bila Marija, pa je dodala:

- Koja je ta osoba koja sada meni može da kaže kako ću živeti, koga ću voleti, za koga ću se udati? Ko to ima pravo? Niko - objasnila je pevačica, prenose mediji.

Marija Šerifović je otvorila svoje stavove o braku i majčinstvu, ističući važnost iskrenosti i ljubavi u svakom segmentu života. Svojom iskrenošću, ona je postala inspiracija mnogima koji se bore za prihvatanje svoje istinske prirode i izražavanje svojih osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Megi

22.04.2024 06:07

Tako je. Ona je ostvarena osoba, ima svoje stavove, svoje rezone, svoj život, podržavam...