Mariji sin zauzeo omiljeni kutak: Više nemam ni sofu!

Autor:

Zabava

11.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović otkako je postala majka često objavljuje fotografije sina na Instagramu

Mariji sin zauzeo omiljeni kutak: Više nemam ni sofu!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Marija Šerifović dobila je naslednika krajem prošle godine, a od tog momenta se ne odvaja od malog Marija, čije snimke i fotografije iz porodičnog doma redovno kači na društvene mreže. Marija je sada podelila neodoljiv trenutak s naslednikom koji je svima izmamio osmeh. Naime, pevačica je uslikala naslednika dok je ležao na njenom omiljenom mestu u dnevnoj sobi, pa se požalila pratiocima i otkrila ko je šef u njenom slučaju.


- To je to. Više nemam ni sofu jer šef - napisala je Marija i dodala:


- Ljubi ga majka u štucnu.

Foto: instagram marija serifovic

 

 

Podsećamo, Marija je opisala u prvoj izjavi za medije momenat kad je upoznala sina, kog joj je rodila surogat-majka.


- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati. Majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije. Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo. Jednostavno, toliko emocija, od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je muzička zvezda. Ona je na nedavno održanom koncertu rekla:

-Imam jednu molbu za nas. Vreme u kojem živimo je neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, momak, komšija, šef... Zašto? Zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo brzo proći. Ja se trudim da iz dana u dan budem što bolji prijatelj i što bolja šefica, ćerka, sada i što bolja majka - rekla je Marija, prenose domaći mediji. 

 

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading