VELIKO PRIZNANJE BOBANA RAJOVIĆA: Otkrio istinu o odnosu sa sinom!

Autor:

Zabava

05.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović otkrio da su devojke lude za njegovim sinom Andrijom

VELIKO PRIZNANJE BOBANA RAJOVIĆA: Otkrio istinu o odnosu sa sinom!

Foto: Melina Gvero

Melina Gvero

Pevač Boban Rajović neizmerno je ponosan na svoju decu - dve ćerke i sina, koji grade karijere daleko od estradnih voda, međutim, kako njegov naslednik privlači pažnju javnosti i vrlo je popularan na društvenim mrežama, folker je pomenuo njegove ljubavne izbore, te jasno stavio do znanja da ne želi pevačicu za snajku.

Foto: Instagram.com

Boban sa porodicom

 

Naime, Boban je otkrio da Andrija gradi karijeru fudbalera u Danskoj, a ponikao je iz omladinskog pogona Crvene zvezde, ali ima i muzički talenat, zbog čega je vrlo popularan među devojkama.


- Ja koleginice ozbiljno poštujem i cenim i nije lak posao, ali mislim da ne bih želeo pevačicu za snajku. Ne zato što imam nešto protiv, ali ne znam kako bi to funkcionisalo s tako različitim karijerama - rekao je pevač, pa dodao:
- Probaću svim silama da ga savetujem da prepozna svoju pravu sreću. Prirodno je da će da se zaljubi u neku koja će da legne njegovom temperamentu, ali mislim da sam i ja dovoljno adekvatan da prepoznam koja je žena adekvatna za njega, a koja ne i uticaću koliko budem mogao, ali na kraju on je taj koji bira. Zaista smatram da su moja deca uspešna i ponosan sam na njih. Svi misle da je lako deci poznatih, posebno za mog sina, a on je morao duplo da se trudi u fudbalu da bi uspeo.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading