POTRESNE REČI SESTRE BOJANE JANKOVIĆ! Poverila se drugarici, evo šta misli o njenoj smrti! Detalji kidaju dušu!

Autor:

Zabava

21.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko, pisala je Ivana na Instagramu.

POTRESNE REČI SESTRE BOJANE JANKOVIĆ! Poverila se drugarici, evo šta misli o njenoj smrti! Detalji kidaju dušu!

Foto: instagram.com

Voditeljka Bojana Janković, koja se proslavila preko Pinkove kultne emisije "City", pronađena je pre nekoliko dana mrtva u stanu u Beogradu, dok tačan uzrok smrti još uvek nije poznat i objavljen. U međuvremenu, svi koji su je poznavali od nje se opraštaju svakodnevno emotivnim porukama i fotografijama iz prošlosti. Ipak, reči njene rođene sestre Ivane, najviše su raznežile sve, a sada je prijateljici rekla da ne veruje u to da je Bojana preminula, jer oseća njeno prisustvo.

Foto: instagram.com

Ivana i Bojana Janković

 

- Ivana i Bojana su bile nerazdvojne. To je bila sestrinska ljubav za primer, bile su uvek zajedno i maltene smo retko mogli da ih vidimo jednu bez druge. Ivani je preteško, normalno je da se povukla u sebe posle ovakve situacije, ali je svima za primer kako se drži. Rekla je najboljoj prijateljici: "Moja sestra nije mrtva! Ona je tu sa mnom, osećam njeno prisustvo i tako će biti dok sam živa!" - otkriva nam izvor blizak sestrama.

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Ivana i Bojana Janković

 

Podsećamo, Ivana se nedavno oglasila i na svom Instagram profilu, pa je napisala poruku ispod objave o sestri Bojani u kojoj je napisala koliko je voli.

Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znam. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading