"BEŽIM IZ KUĆE KAD JE NERVOZAN"! Goca Božinovska progovorila o sinu Mirku! Evo kakav je kad mu padne roletna! Pomenula i pokojnog Zorana Šijana!

Autor:

Zabava

21.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmijum i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv!

"BEŽIM IZ KUĆE KAD JE NERVOZAN"! Goca Božinovska progovorila o sinu Mirku! Evo kakav je kad mu padne roletna! Pomenula i pokojnog Zorana Šijana!

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna arhiva

Pevačica Goca Božinovska kaže da beži napolje iz kuće kada njen naslednik Mirko Šijan dobije napad histerije ili kada je nervozan, jer u tim trenucima ume da baca predmete. Ona tvrdi da se i ranije plašila da njen naslednik ne završi kao njegov pokojni otac Zoran Šijan jer je vrlo temperamentan.

Foto: Instagram.com printscreen

Mirko Šijan

 

- Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj - rekla je Goca kroz smeh, pa je potom nastavila:

Foto: printscreen

Zoran Šijan I Goca Božinovska

 

- On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: „Jesi li sigurna da sam to ja?”, a ja dodam: „Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je”. Plašim se čak i kad vozo motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmijum i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading