STANISLAV KROFAK JE POBEDNIK ELITE?! Procurila šok-informacija, Ša će se hvatati za glavu od muke!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Armija fanova vodi Stanislava Krofaka do pobede.

STANISLAV KROFAK JE POBEDNIK ELITE?! Procurila šok-informacija, Ša će se hvatati za glavu od muke!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera nedavno je ušao u "Elitu" kao bivši dečko Mione Jovanović, a već važi za jednog od glavnih favorita za pobedu u rijalitiju. Naime, on je privukao pažnju samim svojim ulaskom, kada je zatražio izvinjenje od Nenada Aleksića Ša, koji ga je neprestano spominjao u rijalitiju, a svako njegovo naredno izlaganje dokazalo je da on pravi predstavnik Elite.

Kako prikazuju ankete na društvenim mrežama, Stanislav ubedljivo vodi, pa je za sada glavni favorit za pobedu. Ova informacija bi posebno razbesnela Nenada Aleksića Ša, koji je ubeđen da publika više voli njega od Mioninog bivšeg izabranika.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Svakodnevno naglašava kako je veći gospodin od Stanislava i da gledaoci vide realnu sliku i njegovo pravo lice, što ukućani ne vide.

Krofak već ima ogromnu armiju fanova, koja je rešena da ga dovede do pobede, jer smatraju da jedino on to zaslužuje. Stanislav je prilikom ulaska istakao da ga zanima samo novac i popularnost, te da je to glavni razlog njegovog ulaska u Elitu, iako mnogi smatraju da zapravo želi da vrati Mionu, koja ga je javno prevarila i ostavila zbog Ša.

- "Ovaj čovek jedino zaslužuje pobedu", "Kakav gospodin, Ša takav neće biti za dva života", "Ša, gledaj i uči", "Još čovek kaže da ne bi povredio ženu, jer ima ćerku kod kuće", "Svaka čast, Ša, gledaj i uči"... - glasili su neki od komentara za Stanislava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading