KAKO JE BAJA MALI KNINDŽA DOBIO NADIMAK? Otkrivena ŠOK istina o njegovoj intimi - OVO javnost nije znala!

Autor:

Zabava

30.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža otkrio kako je dobio nadimak!

KAKO JE BAJA MALI KNINDŽA DOBIO NADIMAK? Otkrivena ŠOK istina o njegovoj intimi - OVO javnost nije znala!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Baja Mali Knindža, poznat po svojim patriotskim pesmama, zapravo se zove Mirko Pajčin. Nadimak "Baja" dobio je od svog dede pre više od četrdeset godina, koji bi ga oslovljavao tako kada bi popio rakiju.

Mali Knindža deo nadimka dobio je u Kninu, gde ga je jedna baba nazvala "malim Knindžom" zbog njegovog malog rasta. Kada je započeo karijeru, njegov menadžer mu je savetovao da spoji ova dva nadimka, te je tako nastalo umetničko ime Baja Mali Knindža.

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

 

- Deda mi je dao taj nadimak, preko četrdeset godina je taj nadimak. Uvek kad je pio rakiju neku, kaže "baja". Mali Knindža sam dobio u Kninu, bio sam jako mali rastom, baba neka je rekla: "Eno ga mali Knindža" - ispričao je pevač jednom prilkom.

- Eto, možeš da budeš i Mali Knindža, kad si već Baja - i tako je nastalo njegovo umetničko ime Baja Mali Knindža.

Interesantno je da je Baja Mali Knindža brat od strica pokojne pevačice Ksenije Pajčin. Ova porodična veza nije široko poznata, ali dodatno osvetljava osobu iza umetničkog imena.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža

 


Iako je nedavno izjavio da ga "Evrovizija" nikada nije zanimala, Baja Mali Knindža je priznao da je poslušao pesmu Breskvice i da mu se mnogo svidela. Takođe, izrazio je želju da zapeva na "Exit-u", što ukazuje na njegovu otvorenost ka novim muzičkim izazovima i žanrovima.

Ukupno, ove činjenice pružaju uvid u osobu iza umetničkog imena Baja Mali Knindža, otkrivajući njegovu porodičnu povezanost, poreklo nadimka i interesovanje za različite muzičke događaje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading