REPEROVA VELIKA LJUBAV UDAVILA SE U DUNAVU, A ONDA MU JE IVANA VRATILA VERU: Ovako je ŠA govorio o supruzi, a potom je javno PREVARIO!

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.03.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GLavna tema poslednjih dana ponovo je reper Ša i njegova javna prevara supruge Ivane u rijalitiju sa Tarom Simov. Učesnik zadruge pogazio je sve ono o čemu je godinama pričao i osramotio porodicu pred milionskim auditorijumom.

RepublikaFoto: Printscreen
Ša i Ivana

Od početka ove sezone rijalitija "Zadruga" reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su u centru pažnje, a poslednjih meseci njihov odnos bio je sve samo ne drugarski. To pokazuje i što je zadrugaru samo jedna reč potvrde da je njegov brak sa Ivanom ugrožen, bio dovoljan da pogazi sve što je pričao prethodnih sedam godina.

Nenad Aleksić Ša pre nekoliko godina otkrio je da je preživeo ogromnu tragediju. Naime, njegova ljubav je umrla užasnom smrću — udavila se u Dunavu. Ipak, nakon dugo vremena, uspeo je da se povrati i ponovo zaljubi.

-Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka… Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda, i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - govorio je reper.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Nenad Aleksić

Nenad je od 2015. godine u braku sa Ivanom, za koju je izjavio da mu je u životu pomogla da sve digne na viši nivo, te da ga je usmeravala i više nego pozitivno uticala na njega.

-Super mi je u braku! Kažu mi da sam se promenio na bolje otkad sam u braku - govorio je Ša tada za Pink televiziju.

Aleksić nije štedeo komplimente na račun svoje lepše polovine.

-Ona je firna, normalna, lepa, prava žena uz svog muškarca - naveo je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading