Zadovoljala muškarca u automobilu: Pojavio se po*no snimak učesnice Zadruge!

Autor:

Zadruga

13.10.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Milenković, medicinska sestra iz Paraćina, ušla je u „belu kuću“ kako bi se, kako je rekla, predstavila široj publici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela Milenković Anakonda

U startu je izjavila da seks pred kamerama neće imati jer je stidljiva.

Međutim, „Alo!“ je došao u posed ekskluzivnih fotografija i video-sadržaja koji dokazuju suprotno.

Anđela ne samo da nije stidljiva već obožava da se tokom seksa snima i fotografiše, a nije joj strano ni da svog partnera oralno zadovoljava u automobilu tokom vožnje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Jeremić

Na fotografijama i snimcima do kojih smo došli nalaze se Milenkovićeva i Lazar Jeremić, učesnik „Zadruge 2“, koji je ostao upamćen po vezi sa Natašom Moskvom.

Lazar i aktuelna zadrugarka nisu krili da su bili u nekoj vrsti emotivne veze, ali su oboje istakli da su se rastali u neprijateljskim odnosima. Medicinska sestra iz Ćuprije je čak rekla da je spremna da o njihovom odnosu govori i u „Zadruzi 4“ te da će ga raskrinkati, dok on nije želeo da se oglašava tim povodom.

Lazar tvrdi da ju je nahvatao na gomili u grupnjaku sa dvojicom fudbalera koji su njegovi drugari gde se sa njima seksualno opštila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading