MONSTRUM SA POMAGAČEM RASKOMADAO MALU DANKU! Istražuje se i ovaj najcrnji scenario! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

06.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

MONSTRUM SA POMAGAČEM RASKOMADAO MALU DANKU! Istražuje se i ovaj najcrnji scenario! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Društvene mreže

Srpski telegraf u izdanju za petak, 5. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

  • MONSTRUM SA POMAGAČEM RASKOMADAO MALU DANKU! Istražuje se i ovaj najcrnji scenario!


Policija je i juče intenzivno tragala za telom ubijene Danke Ilić (2). Ono od čega policija strahuje je da je telo nesrećne devojčice možda raskomadano. Sumnja se takođe da je jedan od ubica Srđan Janković imao saučesnika koji mu je pomogao da telo otkopa i premesti ga s deponije na drugu lokaciju, nezvanično saznaje Srpski telegraf.
  • PUTIN SPREMA PROBOJ FRONTA! Pao Časov Jar

Ruska vojska pod borbom je ušla u prve ulice strateškog grada Časov Jar. Ovo je izazvalo uzbunu u Kijevu jer bi gubitak Časovog Jara posle pada Avdejevke omogućio Rusima da u očekivanoj letnjoj ofanzivi obuhvate u klešta glavninu ukrajinske vojske na Donbasu.

  • MIRKOVIĆKI POZLILO! Dragau hito smestili u bolnicu!

Pevačica Dragana Mirković završila je pre nekoliko dana u bolnici, nakon što joj se pogoršalo stanje zbog velikog stresa, pa je morala da pojača terapiju za štitastu žlezdu. Ona je i ranije imala problema, zbog čega je dobila terapiju, ali je sada uzela dodatne vitamine i koktele jer su doktori rekli da je usled stresa i neredovne ishrane narušila krvnu sliku. 

  • BOLESI HRVATI! Tvrde da je Novak poludeo!

Hrvati ne daju mira Novaku Đokoviću. Nepunih deset dana otkako je srpski as prekinuo saradnju s Goranom Ivaniševićem i dalje se spekuliše ko će biti naredni trener najboljeg tenisera sveta, ali se usput provlači da je loše startovao ove godine i da još nema trofej. Narednu priliku za podizanje pehara Nole će imati na mastersu u Monte Karlu 14. aprila, za kad je zakazano finale, ali jedan Hrvat tvrdi da Srbinu to neće poći za rukom jer su, kako sramno navodi, njegovi problemi psihičke prirode.

 

 

  • SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS! U kampanju od 10. maja! DO TADA SAMO BITKA ZA DRŽAVU!

Potpredsednica SNS Ana Brnabić izjavila je da su na Predsedništvu stranke doneli važne odluke o beogradskim izborima i da }e danas početi s prikupljanjem potpisa, kao i da će saopštiti kako će se zvati lista SNS.

DANAS POKLON DODATAK SUPER ENIGMA

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 6. april 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading