STIHOVI POSVEĆENI MALOJ DANKI ILIĆ KIDAJU DUŠU! Uz njih plače i tuguje cela Srbija! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija plače zbog dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

STIHOVI POSVEĆENI MALOJ DANKI ILIĆ KIDAJU DUŠU! Uz njih plače i tuguje cela Srbija! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na društvenim mrežama se širi talas sećanja na malu Danku Ilić, devojčicu koja je prerano napustila ovaj svet, ostavljajući dubok trag u srcima mnogih.Na Fejsbuk stranici "Fenečki Biseri" pojavila se pesma koja je inače posvećena maloj Milici stradaloj u bombardovanju 1999, a sada nacija potresne stihove posvećuje maloj Danki, koja je tragično izgubila život u Banjskom polju.

Milica je decenijama simbol nevinog i nedužnog izgubljenog života, kojoj su monstrumi oduzeli pravo na srećan i bezbrižan život, a sada je pored nje taj simbol postala i dvogodišnja Danka Ilić.

Emotivna poruka u stihovima


Stihovi o devojčici čija kosa je bila "kao svila" i koju je "bezum ubio" nose sa sobom duboku emotivnu poruku. Oni prikazuju nevinost i ranjivost detinjstva koje je prekinuto prerano, ostavljajući duboku tugu i bol u srcima svih.

’"Za samo tren jedno je malo srce kucati prestalo... Samo ti Gospode znaš zašto nešto daješ i koga uzimaš... ZAR TI JE BAŠ SAD, O DRAGI BOŽE, ANĐELA PONESTALO...’"

 

 

 

 

Podsetimo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading