"SEME VAM SE ZATRLO, DA VAM SE ZATRE"! Potresna scena u centru Bora! BAKA I DEDA MALE DANKE KUKAJU NASRED ULICE!

Autor:

Hronika

05.04.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malu Danku su kolima usmrtili Srđan Janković i Dejan Dragijević, stavili je u gepek, zadavili je i bacili na deponiju, a onda je jedan od njih dvojice telo preneo na drugo mesto i sada se danonoćno traga za njim.

"SEME VAM SE ZATRLO, DA VAM SE ZATRE"! Potresna scena u centru Bora! BAKA I DEDA MALE DANKE KUKAJU NASRED ULICE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Baka i deka ubijene Danke Ilić (2) došli su malopre kod Doma kulture u centru Bora kako bi odali počast unuki.

Oni su se grlili i jecali na mestu gde se građani opraštaju od ubijene devojčice, dok su im ljudi izjavljivale saučešće.

Baka devojčice je bila u suzama, jecala je na sav glas i palila sveće, a deka je u rukama držao cvet, koji je ostavio na isto mesto i kroz jecaje i suze jezive reči uputio ubicama.

- Seme vam se zatrlo, da vam se zatre - zajaukao je nesrećni Dankin deda, otac njenog tate Miloša Ilića.

Danka Ilić, dvogodišnja devojčica, nestala je 26. marta, a nakon devet dana potrage, naciju su pogodile tragične vesti - mala Danka je ubijena.

Nju su kolima usmrtili Srđan Janković i Dejan Dragijević, stavili je u gepek, zadavili je i bacili na deponiju, a onda je jedan od njih dvojice telo preneo na drugo mesto i sada se danonoćno traga za telom nesrećne devojčice.

Očekuje se da monstrumi budu dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, a kako se navodi, bez obzira na njihove izjave, čekaju ih dve stvari.

- Osumnjičeni mogu da daju izjave, a mogu i da se brane ćutanjem. Šta god da odluče, obojici će biti određen pritvor do 30 dana. U tom periodu njih dvojica će biti saslušavani po potrebi. Takođe, obojicu očekuje psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. To se radi da bi se videlo kolika je bila njiihova uračunljivost prilikom vršenja dela. U ovom slučaju i to je krajnje nevažno. Čak i da im je uračunljivost bila slaba, oni su kasnije danima bili svesni šta su uradili - navode iz tužilaštva, prenosi Informer.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading