"KAKO TI JE KUCALO TO TRULO SRCE..." Poruka naše pevačice za UBICE Danke Ilić REŽE POPUT ŽILETA, srce ne prestaje da KRVARI nakon tragedije (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtužnija poruka za ubice Danke Ilić potresla je javnost!

"KAKO TI JE KUCALO TO TRULO SRCE..." Poruka naše pevačice za UBICE Danke Ilić REŽE POPUT ŽILETA, srce ne prestaje da KRVARI nakon tragedije (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Kostov pridružila se mnogim javnim ličnostima koje su potresene i slomljene zbog užasne vesti o tragičnoj smrti male Danke Ilić (2). Njena reakcija na ovo tužno dešavanje odjeknula je na društvenim mrežama, a njen emotivni post na Instagramu izazvao je veliku pažnju javnosti.

- Počivaj u miru, anđele nedužni - napisala je nekadašnja zvezda "Granda" na početku svog obraćanja, a zatim podelila tekst koji, malo je reći, kida dušu na komade:

Republika

Foto: instagram.com/kostovjelena

Jelena Kostov podelila reči o Danki Ilić koje teraju jezu u kosti

Sve razumem... Daleko bilo, nesreća može svakome da se desi... Ja samo ne razumem, kad si video to malo slomljeno čedo... Kako nisi kukao dok ne ostaneš bez glasa... Ne razumem, kako ti se mozak nije raspao u komade kad si smislio da to maleno telo staviš u auto i odvezeš daleko... Kako ti se ruke nisu osušile dok si preko anđela stavljao smeće... Jesi li disao ovih 10 dana? Dok smo se svi molili da se Danka vrati kući... Kako ti je kucalo to trulo srce...

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Danka Ilić ubijena je u Banjskom polju

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren.

BONUS VIEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

06.04.2024 14:49

Kako si Jelena ovo emotivno rekla. Divno.

Marija

06.04.2024 22:58

Svako bi rekao da nema niceg goreg na svetu nego da roditeljima premine dete. Koliko je to strasno i bolno kad to jednoj majki ne bude najstrasnije i najgore, nego dozivi nesto jos strasnije, da joj dete monstrumi ubiju i bace na smece i jos najstrasnije da je jednoj majki uteha da nadje svoje mrtvo dete, samo da ga nadje, da ga sahrani. Svaka majka se raspada od tuge za malom Dankom.

Odgovori 12 0