VODITELJKA PINKA SAOPŠTILA VEST O SMRTI DANKE ILIĆ: Potresno obraćanje kida dušu na komade! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku nakon tragičnih vesti o smrti nestale Danke Ilić!

VODITELJKA PINKA SAOPŠTILA VEST O SMRTI DANKE ILIĆ: Potresno obraćanje kida dušu na komade! (FOTO)

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Danka Ilić

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, uživo u programu tokom svog obraćanja saopštio javnosti da je nestala Danka Ilić (2) ubijena, te da su dva lica uhapšena koji su osumnjičeni da su izvršili monstruozni zločin. Ovim povodom se sadala oglasila i voditeljka televizije Pink, Marija Egelja, koju je tragična vest zabezeknula.

Naime, Egelja je javno izrazila svoje osećanje bola putem društvenih mreža, ističući da "ovde ima mnogo monstruma", te uputila reči saučešća preminuloj devojčici.

Republika

Foto: instagram.com/marija.egelja

Marija Egelja se oglasila povodom ubistva Danke Ilić

- Počivaj u miru anđele, putuj na lepše mesto. Ovde ima mnogo monstruma - napisala je voditeljka vremenske prognoze, te dodala emotikon belog srca i bele golubice sa maslinovom grančicom uz ime ubijene devojčice.

Podsećanja radi, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. Mnoge javne ličnosti gotovo su svakodnevno delile objave i vesti koje se tiču dvogodišnje devojčice koju je čitava Srbija, ali i region, tražio već punih deset dana.

Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading