MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA MOĆAN SIMBOL NAKON UBISTVA DANKE ILIĆ: Potresna objava tera JEZU U KOSTI, nikome nije dobro (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bukvalno zanemela od bola nakon vesti da je Danka Ilić svirepo ubijena!

MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA MOĆAN SIMBOL NAKON UBISTVA DANKE ILIĆ: Potresna objava tera JEZU U KOSTI, nikome nije dobro (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Marija Šerifović

Policija u Boru šokirala je javnost hapšenjem S. J. (50) i D. D. (50), radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu male Danke Ilić (2) iz sela Banjsko polje. Ova strašna vest ostavila je mnoge bez reči, a javne ličnosti su se takođe oglasile, izražavajući svoje osećaje tuge i šoka.

Na vest o ubistvu male Danke, brojne javne ličnosti su se oglasile na društvenim mrežama, izražavajući svoje osećaje tuge i neverice. Pevačica Marija Šerifović je na svom Instagram profilu objavila crnu pozadinu sa emotikonom slomljenog srca, simbolično oslikavajući svoju tugu zbog ovog tragičnog događaja.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović slomljena nakon vesti o smrti Danke Ilić

Njena reakcija odražava stav mnogih ljudi koji su bili u nadi da će Danka biti pronađena živa i zdrava, sve do saopštenja predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, koji je potvrdio stravičnu vest.

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopšteno, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Ekipa našeg portala posetila je kuću jednog od ubica dvogodišnje devojčice, a njegova porodica nije želela da komentariše ubistvo, niti hapšenje. 

- Ne želimo da komentarišemo, napustite objekat - rekla je porodica osumnjičenog D. D. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading