ZBOG GESTA NAŠEG PEVAČA NACIJA PLAČE: Hitno reagovao nakon smrti Danke Ilić, da ti SRCE PUKNE od tuge!

Autor:

Zabava

04.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je odmah uradio nakon tragične vesti da je Danka Ilić ubijena!

ZBOG GESTA NAŠEG PEVAČA NACIJA PLAČE: Hitno reagovao nakon smrti Danke Ilić, da ti SRCE PUKNE od tuge!

Foto: printscreen/instagram.com/g.aleksic

Danka Ilić

Nakon višednevne potrage, devojčica Danka Ilić (2) pronađena je mrtva, potvrđujući najcrnje slutnje porodice i javnosti. Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu. 

Javne ličnosti su apelovale na javnost tokom trajanja potrage za Dankom, a nakon tragične vesti, pevač Boban Rajović otkazao je nastup u Zaječaru koji je bio najavljen za subotu. Rajović je istakao da bi se osećao loše da peva tako blizu mestu tragedije i da je važnije da učestvuje u žalosti sa najbližima male Danke.

- Tačno je. Nema šanse da bih mogao da pevam u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu da verujem kakvih monstruma ima - istakao je folker, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović otkazao koncert zbog smrti Danke Ilić

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading