PRIJOVIĆKA NEMA OD BOLA ZBOG UBISTVA MALE DANKE: Emovitan oproštaj od ubijene devojčice LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu oblila tuga nakon vesti o smrti Danke Ilić!

PRIJOVIĆKA NEMA OD BOLA ZBOG UBISTVA MALE DANKE: Emovitan oproštaj od ubijene devojčice LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: Blic TV printscreen

Aleksandra Prijović

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, uživo u programu tokom svog obraćanja saopštio javnosti da je nestala Danka Ilić (2) ubijena, te da su dva lica uhapšena koji su osumnjičeni da su izvršili monstruozni zločin. Ovim povodom se sadala oglasila i muzička zvezda, Aleksandra Prijović, koja je slomljena bolom nakon stravičnih vesti.

Naime, Prijovićka se kratko obratila javnosti i svojom emotivnom porukom iskazala žaljenje zbog smrti devojčice, čiji je nestanak podigao region na noge.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović se oprostila od Danke Ilić

Anđele, počivaj u miru - napisala je Prija, koju sutra čeka koncert u Novom Sadu.

Podsećanja radi, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga. Mnoge javne ličnosti gotovo su svakodnevno delile objave i vesti koje se tiču dvogodišnje devojčice koju je čitava Srbija, ali i region, tražio već punih deset dana.

Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kristina Aleksić

07.04.2024 14:58

Imam komentar za novinare portala Republika. rs a to je da li možete da budete malo pismeniji? Sta je ovo? Svako drugo slovo nema, nepismeno, u svakom tekstu ponavljanje jednog te istog. Zar je ovo novinarstvo? Od danas prestajem da primam obaveštenja sa Vaseg portala. Ovo je bruka i sramota a ne novina i vest koja se ponavlja: "Da podsetimo." tako bi trebao da se zove Vas portal.