(VIDEO) LAGALI SU NAS, SVE JE BILA FARSA: Novak nije SMEO da bude diskvalifikovan, pojavio se snimak koji raskrinkava pokvarene Amere!

Autor:

Sport

12.09.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena kada je lopticom pogodio linijskog sudiju u osmini finala. Ipak, njegovi fanovi pokazali su najnovije dokaze na osnovu snimka koji je ugledao svetlost dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lora Klark i Novak Đoković

Oni tvrde da se na ovom snimku može videti i dokazati da Novak nije u besu udario loptu, kako mu se to dosad stavljalo na teret, a upravo je to i bilo opravdanje zvaničnika da ga izbace sa turnira.

Navijači još napominju da bi uz ovaj snimak kao dokaz Novak mogao da podnese tužbu. Na priloženom snimku se može videti da lopta sudiju pogađa u rame, a ne u vrat. Ipak, to je teško dokazivo, ali je činjenica da se radi o snimku koji je dosad bio nedostupan široj javnosti.

Iako je teško dokaziva tvrdnja o tome da je loptica udarila linijskog sudiju u rame, a ne u vrat, činjenica je da je ovaj snimak dosad bio nepoznat široj javnosti.

- Još uvek pokušavam da vidim kako to ljudi definišu "bes", "ljutnju", "silinu" na osnovu ovoga - pitala se jedna od Noletovih navijačica, koja je i objavila pomenuti snimak, a drugi dodavali i rečenice:

- Hvala Bogu na tehnologiji. Novi snimak izbliza pokazuje šta se desilo. Tu se vidi kako Nole, 'u besu', 'snažno udara' lopticu i pogađa sudiju. Pa, to je bio kraj gema, imao je lopticu u džepu i vratio ju je skupljačima. Lagali su nas! Molim vas, delite ovo - besni su navijači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading