Nadalova oštra poruka: Čelnici Rolan Garosa nisu pogrešili, ni ja ne bih nikog ništa pitao!

Autor:

Sport

11.04.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak Toni Nadal izjavio je da potpuno razume odluku organizatora Rolan Garosa da samostalno promene datum turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni i Rafael Nadal

Teniska sezona suspendovana je zbog pandemije koronavirusa. Zbog toga nije bilo turnira na šljaci i travi, a između ostalih otkazan je i Vimbldon.

Ono o čemu se najviše priča je odluka organizatora Rolan Garosa da jednostavno promene datum turnira. Takmičenje u Parizu pomereno je za period od 20. septembra do 4. oktobra.

- Teško je u ovakvim momentima organizovati turnire, ali razumem i organizatore koji razmatraju sve opcije. To je njihov posao, mada je svima jasno da su se prioriteti promenili. Tenis je sada sekundarna stvar. Moramo da budemo realistični - rekao je Španac i dodao:

Da li je u pravu? Toni i Rafael Nadal

- Mnogi su se žalili što su organizatori Rolan Garosa samostalno doneli tu odluku. Ali da sam ja u upravi turnira, ne bih pitao nikog takođe. Brinuo bih o svom turniru. U septembru je i dalje lepo vreme u Parizu - zaključio je Toni Nadal.

Predsednik Teniske federacije Francuske Bernar Žudičeli je otkrio da je direktor turnira Gi Forže pozvao Rafaela Nadala pre nego što je doneta odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading