Tipsarevića su zbog jedne rečenice Novak i Jelena gledali KAO LUDAKA!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

09.03.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević pokazao se kao dobar prognozer kada je pre godinu dana prognozirao Novaku Đokoviću da će u ovo vreme već biti lider na ATP listi

RepublikaFoto: instagram.com/tipsarevicjanko
Verovao je u Novaka... Janko Tipsarević

Tipsarević je prošlog proleća boravio kod Đokovića u Monte Karlu u trenucima kada je Novak bio 17. teniser sveta sa malim izgledima da će se vratiti na prvo mesta.

- Pričao sam Novaku, Jeleni i Vajdi da će se za godinu dana vratiti na prvo mesto, a oni su me gledali u tim trenucima kao u ludaka. U tom trenutku Đoković je bio apsolutno zdrav i imao sam sve razloge da verujem u njegov uspeh - rekao je Tipsarević i nastavio:

- Mislim da će Novak oboriti sve rekorde. Nedavno završeni Australijan open je pokazao koliko su Novak i Rafa daleko ispred svih u ovom trenutku. Takođe sam uveren da će Novak još pet/šest godina vladati tenisom - naveo je Tipsarević.

Podsetimo, Novak učestvuje na prvom mastersu u sezoni u Indijan Velsu i ima priliku da osvajanjem dodatno produbi razliku u odnosu na rivale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading